Redox Jelző Molekula
 
Optimális setjműködés javítása

MENÜ

A testünk megközelítőleg 75 trillió sejtből áll.

 

 

sejtek

Minden egyes sejtünkbe található valami, amit mitokondriumnak hívunk.

 

A mitokondrium feladata, hogy energiát termeljen a sejtjeinkben, energiával lássa el a szervezetünket.

A sejtek energiatermelő folyamatai során a mitokondrium az energia mellet termel még két különböző típusú Redox Jelző Molekulát.

A tudósok sokáig azt hitték, hogy ezek a molekulák csak a melléktermékei a sejtek, energiatermelő folyamatainak. De nem sokkal ez előtt felfedezték, hogy ezek a Jelző Molekulák nélkülözhetetlen szerepet játszanak a szervezet öngyógyító képességének megtartásában, erősítésében.

Most már tudjuk, hogy ezeket a molekulákat születésünk óta termeli a mitokondrium a sejtjeinken belül.

Sajnos azt is tudjuk, hogy az öregedéssel a szervezet egyre kevesebb ilyen molekulát termel. Ezért van az, hogy az öregedéssel egyre gyakrabban betegszünk meg és egyre tovább tart a gyógyulás.

A terület szakértője elmondja, hogy minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza.

Nem csak bizonyos százalékuk, hanem minden egyes betegség.

A két különböző típusú Redox Jelző Molekula, amit a mitokondrium az energia mellett még termel, az antioxidáns aktiváló és immunrendszer kommunikátor.

Sokan tisztába vannak vele, hogy mennyire fontosak az antioxidánsok a szervezetünknek. Arról viszont sokan nem tudnak, hogy ha a Redox Jelző Molekulák nincsenek megfelelő mennyiségben és egyensúlyban a szervezetünkben, akkor az antioxidánsok nem tudják ellátni megfelelően a feladatukat.

A Redox Jelző Molekulák 500%-al megnövelik az antioxidánsok aktivitását.

Az immunrendszer kommunikátoroknak az a feladatuk, hogy biztosítsák a kommunikációt a sejtek között, valamint a sejtek és az immunrendszer között.

A sejtek információt cserélnek egymással, amiben tudatják egymással állapotukat, szavatosságukat.

Legtöbbször a betegségek kialakulása a sejtek és az immunrendszer tökéletes kommunikáció hiányán múlik.

Például, ha egy sejt károsodott a szervezetünkben, akkor az immunrendszer feladata, hogy felkutassa és kijavítsa.

De az is előfordulhat, hogy a sejt már túlságosan károsodottak ahhoz, hogy javítani lehessen, ilyenkor, ha megfelelő a kommunikáció a sejtek és az immunrendszer között, akkor a sejt megsemmisíti önmagát és egy teljesen új egészséges sejt kerül a helyére.

Tehát a megfelelő kommunikáció hiányából adódóan előfordulhat, hogy a beteg sejt ahelyett, hogy megsemmisítené, inkább lemásolja önmagát. Így alakulnak ki a daganatos betegségek és az egyéb szervi károsodások. A Redox Jelző Molekulák nélkülözhetetlen szerepet játszanak az egészségünkben!

17 év kutatás és 30 millió dollár befektetés után elérte az áttörést. Sikerült előállítaniuk Stabil Bioaktív Redox Jelző Molekulákat. Több billió ilyen molekula található, minden üvegben.

 

Hírek

  • Felhívás!
    2012-04-05 17:41:06

    Ha szeretnél a legfrissebb információkról értesülni, feltétlenül iratkozz fel a hírlevélre!

Asztali nézet